Murerarbejde hos De Grønne Håndværkere
Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

De Grønne Murer

Professionelle fagfolk med spidskompetencer indenfor alt murværk, flisearbejde og diverse

Murerarbejde i høj kvalitet

Murværk og flisearbejde spiller en afgørende rolle i hjemmets æstetik. Hos De Grønne Håndværkere har vi samlet et omfattende kompetenceområde inden for murerfaget. Med over 30 års erfaring er vores specialiserede murer-team eksperter inden for deres specifikke områder. Afhængigt af jeres behov udvælger vi det murer-team, der bedst matcher jeres projekt og ønskede resultat.

Vores murer kan håndtere alt fra anlæggelse af nye badeværelser til renovering af ældre. Vi lægger vægt på kvalitet, holdbarhed, flot design og nøje materialevalg. Facaderenoveringer sikrer, at hjemmet forbliver attraktivt trods påvirkninger fra dansk vejr. Vi reparerer alt fra fundament til sokkel og hjørner for at forebygge fugtskader. Vores indvendige og udvendige flisearbejde udføres med høj kvalitet, og vi samarbejder tæt med jer for at sikre, at processen bliver kontrolleret fra start til slut.

Vores murer kan tackle en bred vifte af opgaver inden for murerfaget, uanset størrelsen på opgaven.Hent uforpligtende tilbud

LÆS MERE OM VORES ARBEJDE

Badeværelse
 
Facaderenovering
 
Flisearbejde
 
Køkkenrenovering
 
Renovering
 


Murer billede
En komplet løsning

Når I starter jeres byggeprojekt kan det være utroligt svært at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere. Vi har derfor lavet en komplet løsning, hvor vi både koordinerer og kvalitetssikre byggeprojektet fra ende til anden. Det gør det nemmere for jer, opgaven bliver hurtigere færdig og I har et team af professionelle fagfolk med jer gennem hele processen. Det betyder at vi sparer jer både tid og besvær, men også penge i forbindelse med jeres byggedrømme. Hent tilbud
Se galleri


BILLEDER AF VORES MurerARBEJDE

Renovering af badeværelse på Amager
MURER

Renovering af badeværelse på Amager

Hent tilbud
Renovering af badeværelse i Karlslunde
MURER

Renovering af badeværelse i Karlslunde

Hent tilbud
Renovering af badeværelse i Greve
MURER

Renovering af badeværelse i Greve

Hent tilbud
Renovering af mindre badeværelse i Karlslunde med 60x60 fliser
 
Se flere billeder


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere