Murerarbejde hos De Grønne Håndværkere
Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

De Grønne Murer

Professionelle fagfolk med spidskompetencer indenfor alt murværk, flisearbejde og diverse

Murerarbejde i høj kvalitet

Murværket og flisearbejdet er noget af det absolut vigtigste i forhold til hvordan jeres hjem fremstår. Vi har derfor samlet en bred vifte af kompetencer indenfor murerfaget hos De Grønne Håndværkere. Tilsammen har de mere end 30 års erfaring og er hver især specialister indenfor netop deres felt. Afhængig af jeres behov og ønsker, så udvælger vi det murer-team som passer bedst til netop jeres projekt og det ønskede resultat.

Vores murer kan f.eks. hjælpe med anlæggelse af et helt nyt badeværelse eller renovering af jeres gamle, hvor fokus er kvalitet og holdbarhed kombineret med flot design og godt materialevalg. Vi renoverer facader så ydersiden af jeres hjem kan fremstå flot år efter år, på trods af de følgeskader som dansk vind og vejr kan give. Vi reparere alt fra selve fundamentet til soklen og hjørnerne, så i slipper for diverse fugtskader i fremtiden. Vi udfører både indvendigt og udvendigt flisearbejde i høj kvalitet, hvor vi i samarbejde med jer har kontrol over hele processen, så arbejdet bliver afsluttet i hjørner og kanter på bedste vis.

Vores murer kan således hjælpe med alle forskellige typer af opgaver indenfor murerfaget, hvor intet er for stort eller for småt.Hent uforpligtende tilbud

LÆS MERE OM VORES ARBEJDE

Badeværelse
 
Facaderenovering
 
Flisearbejde
 
Køkkenrenovering
 
Renovering
 


Murer billede
En komplet løsning

Når I starter jeres byggeprojekt kan det være utroligt svært at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere. Vi har derfor lavet en komplet løsning, hvor vi både koordinerer og kvalitetssikre byggeprojektet fra ende til anden. Det gør det nemmere for jer, opgaven bliver hurtigere færdig og I har et team af professionelle fagfolk med jer gennem hele processen. Det betyder at vi sparer jer både tid og besvær, men også penge i forbindelse med jeres byggedrømme. Hent tilbud
Se galleri


BILLEDER AF VORES MurerARBEJDE

Renovering af badeværelse i Karlslunde
MURER

Renovering af badeværelse i Karlslunde

Hent tilbud
Renovering af badeværelse i Greve
MURER

Renovering af badeværelse i Greve

Hent tilbud
Renovering af mindre badeværelse i Karlslunde med 60x60 fliser
MURER

Renovering af mindre badeværelse i Karlslunde med 60x60 fliser

Hent tilbud
Renovering af badeværelse på Frederiksberg med 60x60 fliser på gulvet samt 30x60 på væggene
 
Se flere billeder


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere