Om De Grønne Håndværkere
Medarbejder hos De Grønne Håndværkere
Murer hos DEGH
 

Om os

Hvem er vi?

De Grønne Håndværkere udgør et omfattende netværk af erfarne fagfolk, som i 2019 forenede deres kræfter om en fælles vision: At levere bæredygtigt håndværk af høj dansk kvalitet baseret på kundens ønsker og behov.

Vores eksistensgrundlag bygger på en fælles overbevisning om, at dansk byggeri kan forbedres, både med hensyn til miljøet og kundernes tilfredshed. Vi stræber efter at bidrage til en grønnere fremtid samtidig med, at vi hæver kvalitets- og serviceniveauet i branchen.

Vores uvildige rådgivning støttes af faglig viden og års erfaring med at levere skræddersyede løsninger til danske hjem. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store; vi har ressourcerne til alt fra mindre byggeopgaver til totalentrepriser.

Vores erfarne murere har specialiseret sig i etablering og renovering af badeværelser med fokus på kundens præferencer for materialer, farver og funktionalitet. De udfører fejlfrit murværk, flisearbejde og facaderenovering, der giver dit hjem et nyt og moderne udtryk uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Vores malere tilføjer farve og liv til vores byggeprojekter med omfattende erfaring inden for alt fra nybyggeri til genoplivning af gamle døre, vinduer og overflader. I mange tilfælde kan en solid omgang malerarbejde give gamle overflader nyt liv, hvilket kan være mere økonomisk end at investere i helt nye materialer. Lad os hjælpe jer med at finde den optimale løsning til netop jeres hjem og sikre det bedste resultat for pengene.

Vores tømrere håndterer alt træarbejde i forbindelse med vores renoveringer og entrepriser, hvor solidt dansk tømrerarbejde og høj faglighed er nøgleelementer. De tager sig af alt fra tilbygninger og nye køkkener til udskiftning af døre, vinduer, lofter og gulve, så jeres hjem kan blive præcis som I ønsker det.

Vores eksterne elektrikere er integreret i hele processen og udfører alt fra små til store elinstallationer, eftersyn, renovering og vedligeholdelse. Energioptimering er en central del af vores grønne profil, hvor der som forbruger er mange penge at spare.

Vores eksterne VVS-installatører støtter resten af teamet med forskellige installationer, reparationer og vedligeholdelse for nye og eksisterende kunder. Processen starter med opsætning af f.eks. fjernvarme, gasfyr eller radiatorer, og disse installationer kræver løbende vedligeholdelse og tjek af autoriserede VVS-installatører, derfor udgør de en vigtig del af vores team.

Vil I hører mere om os eller hvordan vi kan hjælpe med jeres næste byggeprojekt, så kontakt os i dag for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud.Hent uforpligtende tilbudEn grønnere fremtid

Vi prioriterer klimaet meget højt, hvilket tydeligt afspejles i vores bæredygtige byggeløsninger.

Det er ikke nok, at vi blot bygger og tænker bæredygtigt. Vi har derfor valgt at indgå et samarbejde med Growing Trees Network. Dette betyder, at hver gang vi fuldfører en opgave, går en del af overskuddet til at plante træer i danske folkeskove.

Dette sikrer blandt andet mere natur og skabelsen af nye rekreative områder til fremtidige generationer. Lad os hjælpe jer med jeres næsste byggeprojekt, så bidrager I samtidig til en grønnere fremtid.

Natur og miljø er vigtigt for De Grønne Håndværkere
 
Miljølogo hos DEGH
De Grønne Håndværkeres vurdering på Trustpilot
Vores kunder elsker os

Men tag ikke vores ord for det! Hop ind på vores TrustPilot og læs nogle af vores 5-stjernede anmeldelser vi har fået fra tidligere kunder her.
Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere