Om De Grønne Håndværkere
Medarbejder hos De Grønne Håndværkere
Murer hos DEGH
 

Om os

Hvem er vi?

De Grønne Håndværkere er et stort netværk af professionelle fagfolk, som i 2019 samlede sig om en fælles vision. At leverer bæredygtigt håndværk i høj dansk kvalitet med afsæt i kundens ønsker og behov.

Hele vores eksistensgrundlag er baseret på en fælles tankegang om at dansk byggeri kan gøres bedre, både for miljøet, men også for vores kunder. Vi vil bidrage til en grønnere fremtid samtidig med at vi løfter kvalitets- og serviceniveauet i branchen.

Vores rådgivning er derfor altid uvildig og understøttet af fagviden samt mange års erfaring med at leverer løsninger til danske hjem. Ingen opgaver er for små og ingen er for store, vi har ressourcerne til alt fra mindre byggeopgaver til total entrepriser.

Vores murer har mange års erfaring indenfor etablering og renovering af badeværelser med afsæt i kundens ønsker til materialer, farver og funktionalitet. De udfører flot og fejlfrit murværk samt flisearbejde og facaderenovering, som giver dit hjem et nyt og moderne udtryk uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Vores malere står for den farverige process i vores byggeprojekter og de har masser af erfaring med alt fra nybyg til genoplivning af gamle døre, vinduer og overflader. I nogle tilfælde kan det bedre betale sig at få malet fremfor, at investere i helt nye materialer, de fleste overflader kan fremstå som nye efter et solidt stykke malerarbejde. Lad os hjælpe jer med at finde den rette løsning til netop jeres hjem, så i altid får det bedste resultat for pengene.

Vores tømrer står for alt træværk og diverse i forbindelse med vores renoveringer og entrepriser, hvor solidt dansk tømrerarbejde og høj faglighed er nøgleordene. De klare alt fra tilbygninger og nye køkkener til udskiftning af døre, vinduer, lofter og gulve, så jeres hjem kan blive præcis som I gerne vil have det.

Vores elektrikere sørger for at I og jeres hjem altid er i stødet. De er oftest med os i hele processen og udfører alt fra små og store elinstallationer, til eftersyn, renovering og vedligehold. Energioptimering er en stor del af vores grønne profil, hvor der som forbruger kan være mange penge at spare.

Vores VVS-installatører supportere resten af teamet med diverse installationer, reparationer og vedligeholdelse for nye samt eksisterende kunder. Processen starter med opsætning af f.eks. fjernevarme, gasfyr eller radiatorer, men sådanne installationer har løbende behov for vedligeholdelse og tjek af autoriserede VVS-installatører, derfor udgør de en vigtig del af vores team.

Vil I hører mere om os eller hvordan vi kan hjælpe med jeres næste byggeprojekt, så kontakt os i dag for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud.Hent uforpligtende tilbudEn grønnere fremtid

Vi vægter klimaet utroligt højt, hvilket særligt kommer til udtryk gennem vores bæredygtige byggeløsninger.

Det er dog ikke nok at vi kun bygger og tænker bæredygtigt. Vi har derfor valgt at samarbejde med Growing Trees Network, hvilket betyder at hvergang vi udfører en opgave, så går en del af overskuddet til at plante træer i danske folkeskove.

Det sikre blandt andet mere natur og skabelsen af nye rekreative områder til fremtidige generationer. Lad os hjælpe jer med jeres næste byggeprojekt, så bidrager I samtidig til en grønnere fremtid.

Natur og miljø er vigtigt for De Grønne Håndværkere
 
Miljølogo hos DEGH
De Grønne Håndværkeres vurdering på Trustpilot
Vores kunder elsker os

Men tag ikke vores ord for det! Hop ind på vores TrustPilot og læs nogle af de anmeldelser vi har fået fra tidligere kunder her.
Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere