Badeværelse hos De Grønne Håndværkere
Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

Nyt badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse eller om en renovering af dit nuværende?

Nyt badeværelse til perfektion

Er du træt af dit gamle badeværelse, der ikke har set en håndværker i de seneste 20 år? Eller står du foran indretningen af et nyt hus eller en ny lejlighed? Lad os opfylde dine drømme om et nyt badeværelse. Med en opgradering til et moderne badeværelse foretager du ikke kun en direkte investering i ejendommens værdi, men også en investering, der vil bringe daglig glæde.

Vores mål er at skabe glæde omkring dit kommende badeværelse. Uanset om det drejer sig om en mindre renovering eller om at bygge dit gamle badeværelse op helt fra bunden, vil resultatet være det samme i begge tilfælde. Vi går grundigt til værks, sikrer en topkvalitet finish, og du vil uden tvivl være begejstret for dit nye badeværelse.Hent uforpligtende tilbudNatur og miljø er vigtigt for De Grønne Håndværkere
Komplet løsning

Badeværelset er et af de mere komplicerede rum rent byggeteknisk. At renovere et nyt badeværelse kræver oftest at der skal en elektriker, maler, murer og VVS’er indover. Vi varetager gerne rollen som hovedentreprenør. Det betyder at vi kan give dig et komplet tilbud samt være ansvarlige for den færdige løsning. Du får trygheden ved kun at skulle kommunikere med én fagperson i stedet for flere forskellige.Hent tilbud
Se galleri


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere