Badeværelse hos De Grønne Håndværkere
Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

Nyt badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse eller om en renovering af dit nuværende?

Nyt badeværelse til perfektion

Har du igennem længere tid været træt af dit gamle badeværelse, som ikke har set skyggen af en håndværker de seneste 20 år? Eller har du lige købt et nyt hus eller en ny lejlighed? Så lad os opfylde dine drømme om et nyt badeværelse. Med et nyt badeværelse foretager du en direkte investering i ejendomens værdi samt en investering du får glæde af hver dag.

Vores mål er at gøre dig glad for dit kommende badeværelse. Det gør ingen forskel for os, om det drejer sig om en lille renovering eller om det er dit gamle badeværelse som skal bygges op helt fra bunden. Resultatet bliver det samme i begge tilfælde. Forarbejdet er fuldført, finishen er i top, og du vil være begejstret for dit nye badeværelse.Hent uforpligtende tilbudNatur og miljø er vigtigt for De Grønne Håndværkere
Komplet løsning

Badeværelset er et af de mere komplicerede rum rent byggeteknisk. At renovere et nyt badeværelse kræver oftest at der skal en elektriker, maler, murer og VVS’er indover. Vi varetager gerne rollen som hovedentreprenør. Det betyder at vi kan give dig et komplet tilbud samt være ansvarlige for den færdige løsning. Du får trygheden ved kun at skulle kommunikere med én fagperson i stedet for flere forskellige.Hent tilbud
Se galleri


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere