Facaderenovering hos De Grønne Håndværkere
Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

Facaderenovering

En nyrenoveret facade er ikke kun for at beholde det pæne og rene udtryk, men også for at holde på varmen og beskytte bygningen. Vi forbedrer dine følgeskader på facaden.

Facaderenovering giver nyt liv

Med tiden oplever de fleste facader i Danmark følgeskader eftersom vind, fugt og kulde efterlader sine spor. Som årene går oplever de fleste husstande revner og reparationer ved fundamentet, sokkel og hjørner. Vi kan reparere dit eksisterende murværk og sikre, at mulige skader bliver udbedret, så utætheder ikke giver mulighed for fugtskader i fremtiden.

Facaderenovering kan være en sikker gevinst grundet 2 faktorer:

1. En facaderenovering vil forårsage, at din ejendoms indeklima forbedres eftersom fugten holdes ude og varmen holdes inde – præcis som du betaler for på varmeregningen.

2. En facaderenovering kan løfte din ejendomsværdi, hvis din facade fremstår gammel og slidt. Selv de bedst indrettede boliger vil miste sin glans hvis facaden fremstår ødelagt.Hent uforpligtende tilbudNatur og miljø er vigtigt for De Grønne Håndværkere
Den Grønne Løsning

Vil du gerne spare penge samtidig med, at kunne gøre noget godt for miljøet? Hvis du sideløbende med din facaderenovering, vælger at få igangsat facadeisolering kan du via håndværkerfradraget trække udgifterne til arbejdslønnen fra. Man får tilskud til de udgifter, der vedrører arbejdslønnen i forbindelse med maling af facader, som filtsning og vandskuring.Hent tilbud
Se galleri


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere