Facaderenovering hos De Grønne Håndværkere
Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

Facaderenovering

En nyrenoveret facade er ikke kun for at beholde det pæne og rene udtryk, men også for at holde på varmen og beskytte bygningen. Vi forbedrer dine følgeskader på facaden.

Facaderenovering giver nyt liv

Over tid oplever mange facader i Danmark følgeskader, da vind, fugt og kulde sætter sine tydelige spor. Gennem årene oplever mange husstande revner og behov for reparation ved fundamentet, soklen og hjørnerne. Vi kan udbedre eksisterende murværk og sikre, at potentielle skader repareres, så utætheder ikke giver grobund for fugtskader i fremtiden.

Facaderenovering kan være en sikker gevinst af to årsager:

  1. En facaderenovering vil forbedre dit ejendoms indeklima ved at holde fugten ude og varmen inde – præcis som du betaler for det på varmeregningen.

  2. En facaderenovering kan øge din ejendomsværdi, især hvis facaden ser gammel og slidt ud. Selv de bedst indrettede boliger mister noget af deres glans, hvis facaden fremstår nedslidt.Hent uforpligtende tilbudNatur og miljø er vigtigt for De Grønne Håndværkere
Den Grønne Løsning

Vil du gerne spare penge samtidig med, at kunne gøre noget godt for miljøet? Hvis du sideløbende med din facaderenovering, vælger at få igangsat facadeisolering kan du via håndværkerfradraget trække udgifterne til arbejdslønnen fra. Man får tilskud til de udgifter, der vedrører arbejdslønnen i forbindelse med maling af facader, som filtsning og vandskuring.Hent tilbud
Se galleri


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere