Murerarbejde med fliser hos DEGH
Murerarbejde med fliser hos DEGH i mobilversion
 

De grønne malere

Professionelle fagfolk med ekspertise indenfor alt det farverige som giver dit hjem personlighed

Malerarbejde i høj kvalitet

Hos De Grønne Håndværkere har vi samlet det bedste team af fagfolk indenfor malerfaget, som har mange års erfaring med at gøre danske hjem farverige og flotte.

Vi udfører mange typer af maleropgaver for vores kunder, som f.eks. indvendigt malerarbejde, hvor vi tager os af lofter og vægge, diverse træværk som paneler og vinduer, vi spartler og opsætter filt eller rådgiver om farvevalg og planlægning. Vi foretager også udvendigt malerarbejder, hvor det f.eks. kan være husets facade, et rækværk, terassen eller gavlen som trænger til nyt liv.

Skal I fraflytte en lejlighed kan vi også sparer jer besværet med at få malet. Overlad blot malerarbejdet til os, så kan I fokusere på at komme på plads I jeres nye hjem. Vi varetager alt slags malerarbejde og vi er bestemt ikke kræsne.

Måske ved I ikke helt konkret hvad I kunne tænke jer, så hjælper vi også gerne med at udpensle de muligheder der er i jeres hjem.Hent uforpligtende tilbud


De Grønne Håndværkere malerarbejde
En farverig samarbejdspartner

Med vores mange års erfaring og dygtige fagfolk er I altid sikret god og uvildig rådgivning, som tager udgangspunkt i netop jeres behov.

Vi er med jer i hele processen fra rådgivning vedrørende løsningen, til farvevalg, udførsel og kvalitetssikring af leverancen. Vi sikre en grundig overfladebehandling, så resultatet også fremstår flot over tid.Hent tilbud
Se galleri


BILLEDER AF VORES MalerARBEJDE

Maling af stue
MALER

Maling af stue på Østerbro

Hent tilbud
Maling af gavl
MALER

Maling af gavle i Karlslunde

Hent tilbud
Maling af ny skillevæg
MALER

Maling af ny skillevæg på Amager

Hent tilbud
Maling af dørhul
 
Se flere billeder


Kontakt os

 
 
Ved at trykke 'Send forespørgsel' accepterer du vores privatlivspolitik.

Send forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud

Går I med en byggedrøm i maven? Eller vil I gerne have inspiration til hvilke muligheder der er i netop jeres hjem?

Så vil vi rigtig gerne høre fra jer, og give vores bud på hvordan jeres drømme udføres på bedste vis. Vi står altid klar med råd og vejledning til jeres næste byggeprojekt, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har mange års erfaring indenfor alle de håndsværksmæssige dicipliner, så I er sikret en professionel og uvildig rådgivning fra start til slut. 

Kontakt os i dag gennem formularen eller giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra jer!

Byggeglade hilsner
De Grønne Håndværkere